Стамбени комплекс ”Семјејниј”

Пројекти у изградњи

Стамбени комплекс ''Семјејниј''

О објекту

Комфорни стамбени комплекс састоји се од једанаест десетоспратних корпуса и велике дворишне територије. Изграђен по новим технологијама од висококвалитетних и савремених грађевинских материјала, овај комплекс је пројектован по захтевима најзахтевнијих купаца.

Ексклузивна декорација фасаде и територије чини овај комплекс посебним и лепо уклопљеним у градски пејзаж.

Сви станови су планирани тако да омогућавају реализацију било ког дизајнерског пројекта. Сви заједнички простори, степеништа и ходници имају посебан дизајн и декорацију, свака зграда има 2 теретно-путничка лифта.

Истовремено са пројектовањем зграде пројектују се и дворишна територија, паркинг, технички објекти и пејзажни дизајн. Осим тога, програмер унапред размишља и одлучује не само о питању конструкције и рокова, већ и о даљем одржавању и експлуатацији готових објеката. Стога, улазећи у нашу зграду, не морате да бринете о стамбено-комуналним питањима.

На дворишној територији стамбеног комплекса налазе се: отворени бесплатни и подземни паркинг, два дечија игралишта, фудбалско игралиште, три кошаркашка терена, уређење површине на целој територији. Стамбени комплекс биће опремљен модерном клиником, прилазима и тротоарима за особе са инвалидитетом.