Stambeni kompleks "Semjejnij"

Projekti u izgradnji

Stambeni kompleks "Semjejnij"

O objektu

Komforni stambeni kompleks sastoji se od jedanaest desetospratnih korpusa i velike dvorišne teritorije. Izgrađen po novim tehnologijama od visokokvalitetnih i savremenih građevinskih materijala, ovaj kompleks je projektovan po zahtevima najzahtevnijih kupaca.

Ekskluzivna dekoracija fasade i teritorije čini ovaj kompleks posebnim i lepo uklopljenim u gradski pejzaž.

Svi stanovi su planirani tako da omogućavaju realizaciju bilo kog dizajnerskog projekta. Svi zajednički prostori, stepeništa i hodnici imaju poseban dizajn i dekoraciju, svaka zgrada ima 2 teretno-putnička lifta.

Istovremeno sa projektovanjem zgrade projektuju se i dvorišna teritorija, parking, tehnički objekti i pejzažni dizajn. Osim toga, programer unapred razmišlja i odlučuje ne samo o pitanju konstrukcije i rokova, već i o daljem održavanju i ekspluataciji gotovih objekata. Stoga, ulazeći u našu zgradu, ne morate da brinete o stambeno-komunalnim pitanjima.

Na dvorišnoj teritoriji stambenog kompleksa nalaze se: otvoreni besplatni i podzemni parking, dva dečija igrališta, fudbalsko igralište, tri košarkaška terena, uređenje površine na celoj teritoriji. Stambeni kompleks biće opremljen modernom klinikom, prilazima i trotoarima za osobe sa invaliditetom.